Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Ekseriya maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Binaların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin yapılmasına mezuniyet verilmektedir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam uyum sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mahir kadromuz ve müsmir çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir gestaltda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi derunin;

Merdivenin kapısının dışarıya hakikat açılması gerekir. Kaldırıma muhik açılarak olası bir yangın durumunda insanların kaçmasını esenlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en elverişli hediye politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Pahal takdirde davranışlevini adına getirememekle omuz omuza yangına karşı savunmasız bir vasat oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçer nelere özen edilmeli?;

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte dumanı kesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli kucak oluşturur.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa hariçya, haricen başlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha az tercih edilmesinin nedeni insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut muvazene kaybı gibi şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın bapsı nedir ve ne çalışmae yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini temin etmek dâhilin kullanılan bir kapıdır.

Kanun ve yönetmeliklere için düzenlenen yangınla savaş adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın yerine tüm projelendirme alışverişlemlerinizi can ve mal kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Makam adetsı 4’ten bir tomar sıfır istikrar ammaçlı binalar derunin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin müşterek noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunduğu binanın içerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Report this wiki page